Translate

dilluns, 24 de setembre del 2012

Inici de somni... Final de malson (Ondara 45- La Vila 55)

El dissabte 22, a les 16:30, començà la segona jornada de la Lliga Valenciana, que enfrontava els nostres contra La Vila. El bot inicial donava avantatge als locals, que en un perfecte moviment de baló acabava amb un triple de Javi. Hi haurien 4 triples mes en la primera part, que farien un bon inici de partit, que donava un avantatge còmode de 2 a 6 punts fins el descans.

Però la segona part canviava el guió. Una pressió a mig camp dels de La Vila, provocava moltes pèrdues dels nostres bases, que feia que l'avantatge canviara de costat. No obstant, els tapons de Vicent, feien que anaren amb por cap a canasta. Però la por no es prou per fer que baixaren el nivell, i mentre el 4 visitant anava amb decisió a per tots el rebots, mentre els nostres ànims anaven decreixent i fent un avantatge per als Vilers de 10 punts que no reflectien en realitat el partit.

Per la part estadística, el MVP del partit va ser Vicent, amb 13 punts de valoració, als quals van vindre molt bé els 5 tapons i les 7 faltes rebudes.

dimarts, 18 de setembre del 2012

La quasi victoria... (Ondara 46-Benidorm 49)

El passat dissabte es jugà el primer partit de la pretemporada dels nostres equips júnior i cadets.

Pel matí jugaren els cadets a Benidorm, amb un resultat de 41 a 55 favorable als nostres.

Per la vesprada, amb la calor que feia, es jugà el partit que enfrontava els júniors amb el Benidorm.
El partit començà amb un gran desacert, que demostrava que era el primer partit, però la intensitat d'ambdós equips deixava clar que ningú volia retirar-se de la lluita. Tanmateix, el Benidorm va agafar un xicotet avantatge que no volia deixar anar. De tota manera, la igualtat va estar fins el final del partit, on un triple de Javi quasi ens donava el partit, però la deessa Fortuna no ens va voler donar el partit, i la victòria se n'anà cap a Benidorm.

Per la meua part, es a dir, la estadística, tinc l'orgull d'anunciar el primer MVP. Javi, amb 18 de valoració, i un complet partit, es va convertir en el primer MVP que no es màxim anotador (9 punts front als 11 de Sergi i Josep). Felicitacions a Javi i ànims als màxims aspirants per al pròxim partit.

Salutacions!

dimarts, 11 de setembre del 2012

Lliga Valenciana (1)

Després de tot l'estiu sense jugar, toca tornar a la competició. I quina millor forma que contra tot un equip de preferent a la Lliga Valenciana com es el Benidorm.

El dissabte 15, a les 16:30, al pavelló d'Ondara, s'enfrontaran el E.E. Municipals Ondara i el Servigroup Benidorm Blanco. Un partit que servirà per comprovar les sensacions de l'equip davant un equip fort.

El dia següent, diumenge 16, s'enfrontaran els altres dos equips del grup, el Denia B.C. 96 i el Chocolates Clavileños-CB La Vila, a les 19:00.

Els cadets tenen encara mes difícil el torneig, ja que es grup únic, sense diferencia de divisió. Malgrat les dificultats, tenim clar que lluitaran per la victòria en un partit contra el Servigroup Benidorm Negro el mateix dissabte a les 12:30

Esperem escriure el dilluns sobre una victòria dels nostres dos equips.